Ρύζι Γλασσέ

ryzi glasse2 

Διατροφική Αξία ανα 100 γρ.

Ενέργεια

348kcal / 1479kj

Πρωτεΐνες

6 g

Υδατάνθρακες

78,6 g

Σάκχαρα

0,2 g

Ολικά Λιπαρά

1,1 g

Κορεσμένα

0,3 g

Μονοακόρεστα

0,35 g

Πολυακόρεστα

0,45 g

Χοληστερόλη

0 mg

Φυτικές Ίνες

1,2 g

Νάτριο

0,009 g

Ατζεμ πιλάφι

  Τι χρειαζόμαστε

  2 κούπες ρύζι γλασέ
  1 κούπα κριθαράκι
  Λίγο λάδι
  5 1/2 κούπες νερό
  Αλάτ
ι - Πιπέρι 

 ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ:

  1. Σε μιά πλατιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε το κριθαράκι. Με ξύλινη κουτάλα το ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πάρει ένα καφετί χρώμα.
  2. Ρίχνουμε το νερό,το αλάτι και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
  3. Μόλις βράσει το νερό ρίχνουμε το ρύζι. Χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και τ΄αφήνουμε ν΄απορροφήσει όλο το νερό. Σ΄αυτό το διάστημα το ανακατεύουμε 2-3 φορές.    

To προιόν είναι Ελληνικής Παραγωγής

Σχετικά με μας   Επικοινωνία  

 

ακολουθήστε μας

στο Facebook

 

ενημερωθείτε άμμεσα  
 - η ιστορία μας  - Φόρμα επικοινωνίας
 - η φιλοσοφία μας  - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
         
      Copyright 2014.All rights Reserved