Ρεβύθια Χονδρά

revithia xondra

Ιδανικά για παραδοσιακές συνταγές.

 

 

Η Εταιρεία μας προμηθεύεται χονδρά ρεβύθια τοσο απο την Ελλάδα όσο και απο το Μεξικό .Αναζητά το καλύτερο ποιοτικά προιόν , το επεξεργάζεται  και σας προσφέρει τα χονδρά ρεβύθια στην καλύτερη ποιότητα.Το προιόν διατίθεται σε μια συσκευασίες  500 γραμμαρίων στις οποίες αναγράφεται η χώρα προέλευσης.

 

Τόπος Προέλευσης – Καστοριά , Λάρισσα & Μεξικό

 

Ρεβύθια Σούπα

  Τι χρειαζόμαστε

    1 κιλό ρεβύθια
    1 μεγάλο κρεμμύδι
    1 φλ. ελαιόλαδο
    αλάτι και πιπέρι
    1/4 κύβο λαχανικών
    σόδα μαγειρική

 Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζουμε τα ρεβύθια να μουλιάσουν για πολλές ώρες (ιδανικά 24 ώρες) σε νερό με μια κουταλιά σόδα.
  2. Στραγγίζουμε τα ρεβύθια και τα κλείνουμε μαζί με άλλη μια κουταλιά σόδα σε μια πετσέτα. Τρίβουμε με δύναμη το μπόγο πάνω στο τραπέζι, με γρήγορες κυκλικές κινήσεις, μέχρι να ξεφλουδιστούν.
  3. Όταν τελειώσουμε, ρίχνουμε τα ρεβύθια (μαζί με τις φλούδες) σε τρυπητό και ξεπλένουμε καλά..
  4. Ρίχνουμε τα ρεβύθια στην κατσαρόλα με κρύο νερό, το ζωμό, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Αφαιρούμε 2-3 στρώσεις από το κρεμμύδι και ρίχνουμε το υπόλοιπο ολόκληρο στην κατσαρόλα.
  5. Αφήνουμε να βράσουν για 90' ή μέχρι να χυλώσουν και να λιώνουν. Που και που ξαφρίζουμε και πετάμε τις φλούδες που ανεβαίνουν στην επιφάνεια. Ανακατεύουμε συχνά.
  6. Οταν σταματήσει το βράσιμο, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με μια πετσέτα και από πάνω το καπάκι και αφήνουμε για 5' πριν σερβίρουμε (για να μη νερουλιάσουν).
  7. Σερβίρουμε ζεστά με αλοτοπίπερο, λάδι, λεμόνι και το κρεμμύδι που έχουμε κρατήσει ψιλοκομμένο, και μπόλικο φρέσκο ψωμί.

flag2

Η εταιρεία μας προμηθεύεται το συγκεκριμένο προιόν τόσο απο την Ελλάδα όσο και απο το Μεξικό

gda-revithia

Σχετικά με μας   Επικοινωνία  

 

ακολουθήστε μας

στο Facebook

 

ενημερωθείτε άμμεσα  
 - η ιστορία μας  - Φόρμα επικοινωνίας
 - η φιλοσοφία μας  - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
         
      Copyright 2014.All rights Reserved