Ρύζι Μπονέτ

ryzi bonet

Ιδανικό για σπυρωτό πιλάφι.

 

Το  ρύζι μπονέτ  παραμένει σπυρωτό και δε λαπαδιάζει κατά το μαγείρεμα. Χρησιμοποιείται κυρίως για σπυρωτό πιλάφι αλλά και για όλες τις χρήσεις. Η απουσία λίπους, χοληστερόλης και αλάτων το καθιστά ιδανική -  υγιεινή τροφή, ακόμη και για άτομα με ειδικές διατροφικές ανάγκες (χορτοφάγοι)..

Η Εταιρεία μας αναζητά το καλύτερο ποιοτικά προιόν , το επεξεργάζεται  και σας προσφέρει το ρύζι μπονέτ στην καλύτερη ποιότητα.Το προιόν διατίθεται σε μια συσκευασία 500 γραμμαρίων.

 

Τόπος Προέλευσης – Χαλάστρα Θεσσαλονίκης

Ρύζι Σπυρωτό

  rizi spirotoΤι χρειαζόμαστε

  1 κούπα ρύζι κίτρινο
  2 κούπες νερό
  1 κύβο λαχανικών
  αλάτι, πιπέρι ,3 κουταλιές ελαιόλαδο 

 Πώς το κάνουμε:

    1. Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία και προσθέστε το ελαιόλαδο, μόλις ζεσταθεί, ρίξτε το ρύζι και σοτάρεται το για 2 λεπτά ανακατεύοντας.
    2. Προσθέστε το νερό, τον κύβο λαχανικών, αλάτι, πιπέρι και δυναμώστε τη θερμοκρασία, μόλις πάρει δυνατή βράση ανακατέψτε μια φορά, σκεπάστε τη κατσαρόλα χαμηλώστε τη θερμοκρασία και αφήστε το να μαγειρευτεί για 25-30 λεπτά, (σε αυτό το διάστημα δεν ανακατεύουμε καθόλου)
    3. Όταν περάσει ο χρόνος θα δείτε ότι έχουν σχηματιστεί λακουβίτσες σε όλοι την επιφάνεια, το ρύζι έχει πιεί όλο το νερό, βγάλτε το από τη φωτιά και αφήστε το 5 λεπτά σκεπασμένο να φουσκώσει καλά το ρύζι, μετά ανακατέψτε το.
    4. Σερβίρετε ζεστό και συνοδέψτε όλα τα κοκκινιστά φαγητά, με κρέας, κοτόπουλο και πολλά άλλα.

To προιόν είναι Ελληνικής Παραγωγής

Σχετικά με μας   Επικοινωνία  

 

ακολουθήστε μας

στο Facebook

 

ενημερωθείτε άμμεσα  
 - η ιστορία μας  - Φόρμα επικοινωνίας
 - η φιλοσοφία μας  - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
         
      Copyright 2014.All rights Reserved