Ρύζι Νυχάκι

ryzi nixaki

Ιδανικό για σπυρωτό πιλάφι.    

 

Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μακρύσπερμο, κυρίως για πιλάφι, είναι κατάλληλο για βράσιμο σε νερό που κοχλάζει ή σε ατμό.

Η Εταιρεία μας αναζητά το καλύτερο ποιοτικά προιόν , το επεξεργάζεται  και σας προσφέρει το ρύζι νυχάκι στην καλύτερη ποιότητα.Το προιόν διατίθεται σε μια συσκευασία 500 γραμμαρίων.

 

Τόπος Προέλευσης – Νεοχώρι Μεσολογγίου

Πιλάφι

P5010053

Τι χρειαζόμαστε

2½ κ. σ. γεμάτες βούτυρο ή φυτίνη
4 φλ. τσαγιού νερό, ή ζωμό (λαχανικών ή κρέατος)
1½ φλ. τσαγιού ρύζι για  πιλάφι
αλάτι

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζουμε το βούτυρο, σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, κι όταν ζεσταθεί, ρίχνουμε το ρύζι και το σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσει καλά.
  2. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το νερό ή το ζωμό, το αλάτι, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε το ρύζι, για 15' - 20' περίπου, μέχρι να πιεί όλα τα υγρά του.
  3. Αποσύρουμε από τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με καθαρή, βαμβακερή πετσέτα, (για να τραβήξει τους ατμούς) και βάζουμε από πάνω και το καπάκι.Το αφήνουμε να σταθεί για 5' - 10' και έπειτα το σερβίρουμε ή το προσθέτουμε σε κάποιο άλλο φαγητό.  

To προιόν είναι Ελληνικής Παραγωγής

Σχετικά με μας   Επικοινωνία  

 

ακολουθήστε μας

στο Facebook

 

ενημερωθείτε άμμεσα  
 - η ιστορία μας  - Φόρμα επικοινωνίας
 - η φιλοσοφία μας  - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
         
      Copyright 2014.All rights Reserved