Ρύζι Γλασσέ

ryzi glasse

Ιδανικό για σούπες και ρυζόγαλο.

 

Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο, από τα παλαιότερα είδη. Οι κόκκοι αυτού του ρυζιού τείνουν να προσκολλώνται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και είναι επιμήκης, λεπτοί,,λευκοί και αδιαφανείς. Ενδείκνυται για σούπες, (τις κάνει πιο πηχτές και πολύ νόστιμες) και γλυκά, όπως το ρυζόγαλο.

Η Εταιρεία μας αναζητά το καλύτερο ποιοτικά προιόν , το επεξεργάζεται  και σας προσφέρει το ρύζι γλασσέ στην καλύτερη ποιότητα.Το προιόν διατίθεται σε μια συσκευασία 500 γραμμαρίων.

 

Τόπος Προέλευσης – Νεοχώρι Μεσολογγίου

Ατζεμ πιλάφι

  Τι χρειαζόμαστε

  2 κούπες ρύζι γλασέ
  1 κούπα κριθαράκι
  Λίγο λάδι
  5 1/2 κούπες νερό
  Αλάτ
ι - Πιπέρι 

 ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ:

  1. Σε μιά πλατιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε το κριθαράκι. Με ξύλινη κουτάλα το ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πάρει ένα καφετί χρώμα.
  2. Ρίχνουμε το νερό,το αλάτι και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
  3. Μόλις βράσει το νερό ρίχνουμε το ρύζι. Χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και τ΄αφήνουμε ν΄απορροφήσει όλο το νερό. Σ΄αυτό το διάστημα το ανακατεύουμε 2-3 φορές.    

To προιόν είναι Ελληνικής Παραγωγής

Σχετικά με μας   Επικοινωνία  

 

ακολουθήστε μας

στο Facebook

 

ενημερωθείτε άμμεσα  
 - η ιστορία μας  - Φόρμα επικοινωνίας
 - η φιλοσοφία μας  - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
         
      Copyright 2014.All rights Reserved