Γίγαντες Καστοριάς

gigantes-kastorias22

Μαγειρεύονται στο φούρνο κοκκινιστά.

 

 

Η Εταιρεία μας προμηθεύεται χονδρά φασόλια απο την περιοχή της Καστοριάς .Αναζητά το καλύτερο ποιοτικά προιόν , το επεξεργάζεται  και σας προσφέρει τους γίγαντες στην καλύτερη ποιότητα.Το προιόν διατίθεται σε μια συσκευασίες  500 γραμμαρίων στις οποίες αναγράφεται η χώρα προέλευσης.

 

Τόπος Προέλευσης – Καστοριά

 

Γίγαντες Φούρνου

  Τι χρειαζόμαστε

   1/2 κιλό γίγαντες (μουλιασμένοι)
    1 Ματσάκι μαιντανό
    2 Ντομάτες
    1 κουτί κόν κασέ
    2 κ.σ. ζάχαρη
    1κ.σ. πελτέ
    φρυγανιά τριμμένη
    Ελαιόλαδο
    αλάτι
    1 πιπερίτσα

Πώς το κάνουμε:

  1. Βαζουμε στην χύτρα τους μουλιασμένους γίγαντες για περίπου 20 λεπτά.
  2. Χτυπάμε στο multi το κον κασε με τις ντομάτες και το πελτέ και 2 κ.σ. ζάχαρη.Στην Γάστρα ή σε πήλινο αδειάζουμε τους γίγαντες το κοκτέιλ ντομάτας, τον ψιλοκομμένο μαιντανό, το λάδι, την πιπερίτσα ολόκληρη (για να την αφαιρέσουμε μετά) και αλάτι.
  3. Τέλος ρίχνουμε ένα νεροπότηρο νερό και ανακατευουμε καλά να πάνε όλα παντού.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160. Είτε είναι γάστρα είτε είναι πήλινο το κλείνουμε γύρω γύρω με ζυμαράκι που φτιάχνουμε με νερό και αλευρι.
  4. Ψήνουμε για περίπου 2 ώρες με καπάκι και όταν περάσουν βγάζουμε το καπάκι με το ζυμάρι και ρίχνουμε απο πάνω τριμμένη φρυγανιά. Συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.

To προιόν είναι Ελληνικής Παραγωγής

gda-gigantes

Σχετικά με μας   Επικοινωνία  

 

ακολουθήστε μας

στο Facebook

 

ενημερωθείτε άμμεσα  
 - η ιστορία μας  - Φόρμα επικοινωνίας
 - η φιλοσοφία μας  - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
         
      Copyright 2014.All rights Reserved